Οι καθηγητές του Ωδείου

Ανθούσα Ζησοπούλου

Καθηγήτρια Πιάνου

Γεννήθηκε στο Ουζμπεκιστάν της Ρωσίας το 1959 και προέρχεται από γονείς μουσικούς. Ξεκίνησε από μικρή ηλικία τις σπουδές της στην μουσική και στο πιάνο, συνεχίζοντας αργότερα στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, όπου αποφοίτησε από την τάξη του Τ. Σακελλάριου λαμβάνοντας πτυχίο και δίπλωμα πιάνου με βαθμό Άριστα. Ταυτόχρονα ολοκλήρωσε με άριστα τις σπουδές της στα ανώτερα θεωρητικά, αποκτώντας το πτυχίο Αρμονίας από την τάξη του Ιωαν. Γράμψα στην Μουσική Σχολή Αμπελώνα Λάρισας. Διδάσκει πιάνο στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας από το έτος 1985 και ως μόνιμη καθηγήτρια πιάνου από το 1998 έως και σήμερα. Υπήρξε καθηγήτρια πιάνου και Διευθύντρια της Μουσικής σχολής Αμπελώνα Λάρισας και επιπλέον διετέλεσε Διευθύντρια της Μουσικής Σχολής Νίκαιας Λάρισας τα έτη 1995-2015.
Έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια διδασκαλίας και ερμηνείας πιάνου με ονόματα όπως Δ. Ευνουχίδου, Roberto Szidon, Δ. Τουφεξή κ.α. και επιμορφώνεται διαρκώς σε παιδαγωγικά σεμινάρια μουσικής διδασκαλίας.
Στα τριάντα και επιπλέον έτη της διδακτικής της πείρας απαριθμεί έναν μεγάλο αριθμό μαθητών και αποφοίτων, πολλοί εκ των οποίων διακρίθηκαν σε τοπικούς και πανελλήνιους διαγωνισμούς πιάνου και ασχολήθηκαν επαγγελματικά με τη μουσική.

Πλατεία Λαού – ΤΚ 41221 – Λάρισα
2410 536 886
dodiolar@yahoo.gr