Οι καθηγητές του Ωδείου

Ειρήνη Μάμμου

Καθηγήτρια Πιάνου

Η Ειρήνη Μάμμου γεννήθηκε στη Λάρισα το 1976 και είναι κάτοχος των πτυχίων ανώτερων θεωρητικών Αρμονίας, Αντίστιξης και Φούγκας με καθηγητή τον κ. Γιάννη Γράμψα καθώς και Πιάνου με καθηγήτρια την κ. Ανθούσα Ζησοπούλου. Το 2022 απέκτησε το δίπλωμα Διεύθυνσης χορωδίας από το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας στην τάξη του κ.Δημήτρη Κτιστάκη ενώ συνεχίζει τις σπουδές της στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο στην κατεύθυνση της Διεύθυνσης Παιδικής, Νεανικής και Σχολικής χορωδίας έως σήμερα.
Από το 1999 διδάσκει πιάνο και θεωρητικά, αρχικά στη Μουσική Σχολή Αμπελώνα, και μετέπειτα Τυρνάβου, όπου διηύθυνε και την Παιδική χορωδία της σχολής για 6 χρόνια ώσπου το 2018 μετατέθηκε στο Δ.Ω.Λ. Με το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας είχε συνεργασία ήδη από το 2015 όπου ανέλαβε κυρίως την τάξη της προωδειακής παράλληλα με τη διδασκαλία πιάνου και θεωρητικών. Το 2022 διαδέχτηκε τον κ. Δημήτρη Καρβούνη στην διεύθυνση της Παιδικής χορωδίας του ωδείου.
Κατά τη διάρκεια των σπουδών της αλλά και μετέπειτα έχει πάρει μέρος σε πολλά σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, παιδαγωγικών μουσικής, πιάνου και διεύθυνσης χορωδίας . Επίσης, έλαβε μέρος σε αναρίθμητες συναυλίες ως μέλος χορωδίας, συνοδός ή σολίστ στο πιάνο και οργάνωσε μαθητικές συναυλίες και παρουσιάσεις ως καθηγήτρια.
Είναι μέλος της βραβευμένης γυναικείας χορωδίας του Δ.Ω.Λ. «Indonnation» ενώ το 2019 ίδρυσε σε συνεργασία με τον φιλανθρωπικό σύλλογο «Αρωγή» την μικτή χορωδία στον Αμπελώνα Λάρισας όπου διευθύνει ως σήμερα.

Πλατεία Λαού – ΤΚ 41221 – Λάρισα
2410 536 886
dodiolar@yahoo.gr