Οι καθηγητές του Ωδείου

Τσιαρδάκας Γιώργος

Καθηγητής Φλάουτου

Γεννημένος στη Λάρισα, ο Γιώργος Τσιαρδάκας, ξεκινάει τις μουσικές του σπουδές στο Δημοτικό Ωδείο της πόλης, στην τάξη του κ. Ίλιε Μακοβέι. Το 1998 εισάγεται στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης , όπου με την καθοδήγηση του Νικολού Δημόπουλου, αποκτά το δίπλωμά του.
Πραγματοποιεί ατομικά ρεσιτάλ, ηχογραφήσεις και συμμετέχει σε ποικίλα σύνολα μουσικής δωματίου και ορχήστρες. Η έντονη καλλιτεχνική δραστηριότητα του αποφέρει διάφορα βραβεία, αποκτά υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών για σπουδές στο εξωτερικό και του απονέμεται η θέση του έκτακτου μέλους της Ορχήστρας Νέων Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ορχήστρας Νέων Μεσογείου, στις ακροάσ εις των οποίων απέσπασε ειδικές διακρίσεις.
Το 2013 αποκτά πανεπιστημιακό τίτλο ειδίκευσης στο φλάουτο από την Ακαδημία Μουσικής του Μάαστριχτ και με υπεύθυνο καθηγητή τον Philippe Benoit.
Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων μεταξύ των οποίων με τους Wissam Bustany, Lorant Kovacs και Samuel Coles.
Ως καθηγητής φλάουτου στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη διδασκαλία, έχοντας ως στόχο την ανάδειξη της σπουδαιότητας και του ρόλου της μουσικής εκπαίδευσης, στην εξέλιξη της προσωπικότητας των νέων παιδιών.

Πλατεία Λαού – ΤΚ 41221 – Λάρισα
2410 536 886
dodiolar@yahoo.gr